Categorieën

Dieetproducten / Shake Supplus (4 smaken)

Lignavita shake supplus chocolade
Shake Supplus (4 smaken)
De unieke Lignavita SUPPLUS lijn is rijk aan eiwitten & laag in calorieën, koolhydraten en vetten. Is verrijkt met extra actieve plantenextracten voor een nog beter en sneller resultaat.

Verzendkosten

€ 7,50

EAN

5425033441692

€ 40,00
Prijs per pot

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Lignavita Shake Supplus (4 smaken)

De unieke Lignavita SUPPLUS lijn is rijk aan eiwitten & laag in calorieën, koolhydraten en vetten.  Is verrijkt met extra actieve plantenextracten voor een nog beter en sneller resultaat.

Verkrijgbaar in 4 smaken :
Chocolade, cappuccino, appel-kers & banaan
 

Staffelprijzen:

  • 1 pot = € 40,00
  • 2  potten = € 39,00/pot
  • 3  potten of meer = € 38,00/pot

Prijs per pot (incl. btw) - combineren met verschillende smaken is mogelijk

Inhoud : 400gr

Bevat :

  • extract van groene koffie bonen: verhoogt de vetbranding.
  • appel extract : beperkt de suiker-opname.
  • inuline : bevordert een gezonde darmflora.
  • artisjok extract : biedt detox en heeft een antioxidant effect
  • cacao extract : verhoogt het metabolisme
  • vitaminen & mineralen : zijn essentieel tijdens een gewichtsverlies programma.
Ingrediënten : melk eiwitten (emulgator: zon bloem lecithine), vet (17%), magere melkpoeder, cichorei inuline, zout, smaakstof, groene koffie zaad extract, zelfstandigheden: magnesiumcarbonaat en siliciumdioxide, cacao zaad extract, vitaminen (C, B3, E, B5, B6, B2, B1, A, B9, B8, B12), maltodextrine, zoetstof: sucralose, L-methio-negen, Apple fruit extract allergenen: melkproteïnen, poeder van magere melk bevat.

Bereidingswijze:
1. De inhoud van 3 afgestreken maatlepels in de shaker doen.
2. 200 ml ijskoud water toevoegen.
3. Goed shaken.
4. Plaats enkele minuten in de koelkast en laten rehydrateren.

Tip: combineer de chocolade Shake met de banaan Shake en genieten van een heerlijke banana-split!
 

SUPPLUS staat voor extra super supplementen zoals actieve plantenextracten die goed zijn voor je lichaam, voor nog een beter en sneller resultaat ! 

Extract van groene koffieboon

Verhoogt de vetverbranding
Dit extract heeft een unieke werking om personen met overgewicht te helpen en heeft een wetenschappelijk bewezen afslankingseffect. Het is een extract van de cafeïnevrije groene kofeboon (Coffea Canephora Robusta Pierre) met een unieke compositie van actieve bestanddelen. Dit garandeert een optimale biologische beschikbaarheid en efciëntie.
Randomized double-blind, placebo controlled clinical studies tonen volgende klinische effecten aan:
• Afslankingseffect tegenover placebo groep
• Verhoging van de vetvrije massa tegenover de vetmassa• Hoge bio beschikbaarheid
De werking komt er door twee synergetische actiemechanismen:
• Reductie van postprandiale glycemia, door vermindering van intestinale glucose absorptie en remming van glucose-6-fosfaat• Verhoging van de vetafgifte uit het vetweefsel
Het zet lichaamsvet om in energie en zorgt voor een sneller metabolisme.

Artisjok extract

Met detox antioxidant effect
Artisjok extract wordt al langer geprezen omwille van zijn antioxidatieve werking. Experimenten met testsystemen bevestigden deze hypothese. Gebhart onderzocht of Artisjokextract de vorming van malon-dialdehyde (MDA) in gekweekte levercellen, voorkomt. Binnen 40 minuten na incubatie met artisjokextract werd een concentratieafhankelijke remming van MDA-vorming verkregen. De anti-oxidantactiviteit van het extract was aanzienlijk. Overeenkomend met de resultaten die in levercellen geboekt zijn liet artisjok ook anti-oxidatieve eigenschappen zien in andere testsystemen zoals in humane bloedcellen en op LDL-cholesterol. Naast een verhoogd cholesterolgehalte geldt vandaag de dag geoxideerd LDL als een belangrijke risicofactor voor het ontstaan van atherosclerose. Verder draagt Artisjok bij aan een evenwichtig functioneren van gal en lever en daarmee aan de spijsverteringsprocessen die voor de opname van voedingsstoffen belangrijk zijn.

Andere gunstige effecten van artisjok zijn:
• Verbetert werking galblaas en lever
• Bevordert vertering vetten
• Verlaagt cholesterolgehalte
• Antioxidant
• Tegen buikpijn, misselijkheid en winderigheid
• Beheerst bloedsuikerspiegel
• Behandeling jicht, artritis en reuma• Bij urinewegproblemen

Inuline

Bevordert een gezonde darmflora
De inheemse cichorei inuline bevordert de groei van intestinale bidobacteriën, is prebiotisch en helpt de darmora gezond te houden, studie gedaan in vitro en in vivo.
Conclusie van AFSSA:
• Inheemse cichorei inuline is bidogeen (d.w.z. stimuleert bidobacteriën) bij een dagelijkse inname van 5 g.• De beweringen "inheemse cichorei inuline is bidogeen (bevordering van de groei van intestinale bidobacteriën) bij een dagelijkse dosering van 5 g/dag", "inheemse cichorei inuline bevordert de groei van de intestinale bidobacteriën bij een dagelijkse dosering van 5 g/dag" , " inheemse cichorei inuline is prebiotisch bij een dagelijkse dosering van 5 g/dag" zijn wetenschappelijk gevalideerd.

Appel extract

Beperkt de suikeropname
Phloridzin is een polyphenol, speciaal gevonden in fruit van bomen van de rozenfamilie, dat een sterk remmend effect vertoont bij het suiker glucose transport door de darm barrière, en is een populair ingrediënt in afslankingsproducten. Studies tonen aan dat natuurlijk phloridzin appel extract de hoeveelheid suiker beperkt die in het bloed komt na een suikerrijke maaltijd. Phloridzin extract is dus een natuurlijk appel extract met een doeltreffend glucose blokkerend effect.

Cacao extract

Verhoogt het metabolisme
Het natuurlijk extract van de cacao, meer bepaald theobromine, is van dezelfde familie als cafeïne en is zeer bekend voor gewichtsverlies door de verhoging van de thermogenese. Thermogeen betekent letterlijk ‘warmteproducerend’. Het zorgt er dus voor dat het lichaam als het ware opwarmt en er meer energie verbruikt wordt. Daarnaast verhoogt het licht de urineproductie wat zijn nut heeft om afvalstoffen te verwijderen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ALLE NIEUWTJES OP ONZE SHOP ? SCHRIJF JE DAN HIER IN.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Detox lente ACTIE 

 

25% KORTING
op onze LPG detox afslankthee


KLIK HIER