Welkom bij de online shop van Guds.be!
056 75 93 73  info@guds.be

Over ons

Guds.be by Ine Reyntjens

Onze webshop is ontstaan vanuit onze fysieke winkel in Zwevegem.

Ine (Reyntjens) is 20 jaar geleden gestart als schoonheidsspecialiste hier in Zwevegem.  Wegens het groot aantal klanten is Sophie 7 jaar terug er bij gekomen als schoonheidsspecialiste om Ine te helpen.

In 2012 zijn we verhuisd van locatie en sindsdien zijn de afspraken enkel maar toegenomen, met als gevolg dat Kris (echtgenoot van Ine) mee in de zaak is gestapt om alles achter de schermen te regelen.

Het idee om onze webshop te starten is gekomen door Kris in 2013, na wat research zijn we dan uiteindelijk gestart in 2014 met al onze schoonheids- & afslankproducten – die in onze fysieke winkel stonden – op onze webshop te plaatsen.

In 2015 hebben we het aanbod uitgebreid en ons ook gespecialiseerd in sportvoeding, om ook hier te voldoen aan de vraag van onze klanten.  Al onze producten worden altijd heel zorgvuldig, persoonlijk & uitvoerig getest, enkel na strenge selectie komen de beste merken in onze rekken.  Wij streven naar eerlijke en natuurlijke producten.

Eind 2016 hebben we uiteindelijk de naam van onze webshop “Ine Reyntjens” veranderd naar een meer krachtiger en eenvoudige naam namelijk “Guds.be“.  Een afgeleide van “guts” (engels) wat betekent “lef”.

  • Lef om zorg te dragen voor je lichaam.
  • Lef om uw lichaam te geven wat het verdient.
  • Lef om er goed uit te zien.

Momenteel zijn we bezig ons aanbod aan het uitbreiden en willen we ons ook nog gaan specialiseren in “Superfood”.  Maar eerst willen we hier uitvoerig alles testen en proeven.  Binnenkort hierover meer !

En nog een leuk weetje, wij (Ine & Kris) zijn bijna 20 jaar getrouwd en hebben 3 kinderen (Noor is 16jaar, Saar & Lot zijn 14jaar) waaronder dus een tweeling.  We houden allebei ongelooflijk veel van sport en we laten ons graag eens lekker verwennen.

Veel shopplezier !

Groetjes,

Ine, Kris & Sophie