CategorieënEen strakke buik krijg je niet zomaar. Maar met kleine aanpassingen in je leven kan je er toch al snel voor zorgen dat je een strakke buik krijgt. Ontdek het in onze tips:

1. Train je buikspieren
Doe elke dag 10 minuten buikspieroefeningen. Gebruik een proteïne drank met BCAA’s want dit zal jouw spieropbouw versnellen waardoor je sneller resultaat hebt van de buikspieroefeningen. Zoals bijvoorbeeld: QNT Light Digest Whey Protein (verkrijgbaar in veel verschillende smaken). 

2. Drink geen koolzuurhoudende dranken
Deze zorgen voor een opgeblazen gevoel. Skinny juice van CUTE is zeer lekker van smaak en neemt jouw opgeblazen gevoel weg, verbetert jouw metabolisme en heeft een detox effect. Skinny juice is een poeder dat je met water mengt. 

3. Wrijf jouw huid in
Smeer je huid strak met AHAVA Firming Body Cream. De werking van deze crème is een weldaad voor jouw huid maar ook het masseren van jouw huid geeft enkele voordelen. Het stimuleert jouw doorbloeding en verwijderen slechte stoffen uit jouw huid. Gevolg: minder cellulitis, minder vetrolletjes en stevige huid.

4. Zorg voor minder stress
Minder stress zal je minder eetbuien bezorgen en ook geen opgeblazen gevoel veroorzaken. Dus slaap voldoende, laat je masseren, volg yoga of neem regelmatig een warm bad met AHAVA Dead Sea Bath. Daar zit een enorme concentratie aan mineralen in en we weten dat dit zeer positief werkt op jouw gemoed en op de ontspanning van de spieren. Maar daarentegen geeft het je ook de juiste energie! Onze weerstand zal ook verbeteren dankzij de aanwezigheid van deze mineralen en het zal onze huid voeden waardoor deze strakker zal worden. 

Contacteer ons vrijblijven voor bijkomende vragen en/of informatie. 
Volg onze updates via Facebook en Instagram
    29-10-2019 15:15     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ALLE NIEUWTJES OP ONZE SHOP ? SCHRIJF JE DAN HIER IN.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookiesGRATIS He-Shi Tanning Mitt !!!
Bij 2x He Shi Tanning producten


Check hier He-Shi