Categorieën

GUDS.be by Ine Reyntjens

Onze webshop is ontstaan vanuit onze fysieke winkel in Zwevegem.

Ine (Reyntjens) is in 1998 gestart als schoonheidsspecialiste hier in Zwevegem.  Wegens het groot aantal klanten is Sophie 8 jaar terug er bij gekomen als schoonheidsspecialiste om Ine te helpen.

In 2012 zijn we verhuisd van locatie en sindsdien zijn de afspraken enkel maar toegenomen, met als gevolg dat Kris (echtgenoot van Ine) mee in de zaak is gestapt om alles achter de schermen te regelen.
Kris had 18 jaar dienst bij DHL Express, is begonnen als koerier, daarna supervisor & als slot account manager.  Dus voldoende ervaring opgenomen om zelfstandig een zaak te kunnen runnen.

Het idee om onze webshop te starten is gekomen door Kris in 2013.  Na wat research zijn we dan uiteindelijk gestart in 2014 met al onze schoonheids- & afslankproducten – die in onze fysieke winkel stonden – op onze webshop te plaatsen.

In 2015 hebben we het aanbod uitgebreid en ons ook gespecialiseerd in sportvoeding, om ook hier te voldoen aan de vraag van onze klanten.
 
Eind 2016 hebben we uiteindelijk de naam van onze webshop “Ine Reyntjens” veranderd naar een meer krachtiger en eenvoudige naam namelijk “Guds.be“.  Een afgeleide van “guts” (engels) wat betekent “lef”.

  • Lef om zorg te dragen voor je lichaam.
  • Lef om uw lichaam te geven wat het verdient.
  • Lef om er goed uit te zien.

In 2018 hebben we ons aanbod uitbreid en hebben we ons ook  specialiseren in “Superfood”.  Want het lichaam wordt van binnenuit gevoed en enkel door de juiste voeding krijg je het gewenste resultaat.

En tot slot in 2020 is Peet erbij gekomen om te helpen in onze webshop, want door de drukte was dit alleen niet meer haalbaar.  Peet is gespecialiseerd in afslanking en dus een ideale versterking van ons team.

Al onze producten worden altijd heel zorgvuldig, persoonlijk & uitvoerig getest, enkel na strenge selectie komen de beste merken in onze rekken. Wij streven naar eerlijke en natuurlijke producten.

En nog een leuk weetje, wij (Ine & Kris) zijn 20 jaar getrouwd en hebben 3 kinderen (Noor is 18 jaar, Saar & Lot zijn 16 jaar) waaronder dus een tweeling.  We houden allebei ongelooflijk veel van sport en we laten ons graag eens lekker verwennen.

Veel shopplezier !

Groetjes,
Ine, Kris, Sophie & Peet

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ALLE NIEUWTJES OP ONZE SHOP ? SCHRIJF JE DAN HIER IN.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Detox lente ACTIE 

 

25% KORTING
op onze LPG detox afslankthee


KLIK HIER