CategorieënJe kent het vast wel: de ideale flow in je gezonde levenstijl. Je bent goed bezig met trainen, je hebt een strak voedingsschema en je zit boordevol energie en motivatie. Maar opeens is hij daar. De 'trainingsdip'. Je hebt geen zin meer om naar de fitness te gaan en het uitstellen begint. Diep vanbinnen wil je weer terug naar je fitte levenstijl. De grote vraag is, hoe? Wij zijn er voor je te helpen! Ontdek hieronder onze 4 tips om weer uit die vervelende trainingsdip te komen. 
 1. Krijg je vitaliteit terug
  • Voedingssupplementen zorgen ervoor dat je je vitaliteit terug kan krijgen. QNT Super Mins geeft je de nodige vitaliteit op opnieuw zin te krijgen om te gaan sporten. Daarnaast bevat het ook calcium dat zorgt voor het behoud van beendergestel. 
    
 2. Maak opnieuw spiermassa aan
  • QNT HMB is betrokken bij de groei en herstel van je spiercellen. Dit supplement wordt in het lichaam aangemaakt als bijproduct na afbraak van Leucine (BCAA). Vooral startende sporters hebben hier veel baat bij. 
    
 3. Verhoog je prestaties met passende producten
  • QNT Creatine helpt je prestaties te verhogen. Dit product is niet enkel geschikt voor krachtsporters maar dit wordt ook vaak gebruikt door wielrenners en duursporters. 
    
 4. Zorg ervoor dat je zuur-base balans in evenwicht is
  • LignaVita Vita Balance houdt de verzuringen in het weefsel tegen. Voor een optimale gezondheid dient de zuurtegraad van elk weefsel constant gehouden te worden. Dit product is ideaal voor behoud van soepele spieren, gewrichten en voor een goede opname van calium en magnesium. 
Soms kan je wel eens een rustdagje gebruiken of zelfs een week maar pak daarna de draad weer op. En bedank: hoe langer je wacht, hoe hoger de drempel voor jezelf wordt. Wij duimen alvast voor je succes!

Contacteer ons vrijblijven voor bijkomende vragen en/of informatie. 
Volg onze updates via Facebook en Instagram.
    21-02-2020 13:02     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ALLE NIEUWTJES OP ONZE SHOP ? SCHRIJF JE DAN HIER IN.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookiesGRATIS He-Shi Tanning Mitt !!!
Bij 2x He Shi Tanning producten


Check hier He-Shi