Categorieën

 

Nog snel een crashdieet inplannen om die laatste kilo’s weg te krijgen is geen goed idee. Meer zelfs, afvallen doe je maar beter op een gezonde, geleidelijke manier. Als je ongezonde gewoontes omzet in slankere gewoontes verandert je manier van eten en leven en word je uiteindelijk ‘vanzelf’ slanker. Klinkt goed? We geven je 10 tips die langzamerhand je gewicht kunnen veranderen.

En er is nog meer! Geniet van 8 t.e.m 30/01/2020 van -50% op alle LignaVita startboxen. 


1. Skip het koekje
Drink je koffie in een restaurant? Dan eet je het koekje best niet op. Dat geldt ook wanneer je het thuis gewoon bent om een koekje bij de koffie te eten. Zeven koekjes minder per week scheelt je 335 kilocalorieën.

2. Knabbelen tijdens het koken
Heb je tijdens het koken al trek? Begin dan met het snijden van rauwkost voordat je gaat koken. Wat worteltjes, een halve paprika… Het levert nauwelijks calorieën maar wel vezels en vitamines.

3. Stop een appel in je tas
Aan het eind van de middag krijgen veel mensen al een klein hongertje. Zo  bezwijk je soms voor chocoladerepen uit de automaat of voor een snack uit het (tank)station. Wil je gezond afvallen zonder dieet? Wees voorbereid en zorg voor een gezonde snack in je tas zoals een appel of twee mandarijnen. Drie chocoladerepen minder per week bespaart je 605 kilocalorieën.

4. Loop op en neer
Elke stap die je zet is een stap naar je slankere zelf. Houd dat in gedachten en probeer zoveel mogelijk stappen te zetten. Neem altijd de trap in plaats van de lift of roltrap. Loop heen en weer lopen op het perron als je op de trein wacht en sta zo vaak mogelijk op als je zit te werken of televisie kijkt. De winst om af te vallen zonder dieet? Minstens 1000 stappen per dag extra en zo’n 50 kilocalorieën per dag aan extra verbranding.

5. Ruil cruesli in voor muesli
Die lekker knapperige cruesli of granola in je yoghurt ’s ochtends? Dat levert flink wat suiker. Suikervrije muesli van havermoutvlokken met een klein beetje honing is een veel betere keuze.

6. Slaap 8 uur per nacht
Te weinig slaap maakt je moe en doet je sneller grijpen naar ongezonde voedingsmiddelen. Van te veel slaap word je dan weer lui en ga je minder bewegen.

7. Wissel af met water
Stoppen met alcohol is altijd een goed idee als je wilt afvallen. Vind je dat nog een brug te ver? Ruil dan voortaan elk tweede rondje in voor een glas water. Voor elk glas dat je overslaat bespaar je ongeveer 80 kilocalorieën.

8. Ruil wit of bruin in voor volkoren
Witte rijst, witte pasta en lichtbruin brood? Ruil het in voor zilvervliesrijst, volkoren pasta en volkorenbrood. Het is even wennen maar dan zal  je merken dat deze producten veel meer verzadigen. Ze bevatten veel vezels en je hebt een kleinere portie nodig en dat scheelt in je calorieënbudget. Elke dag één boterham met beleg minder scheelt per week 810 kilocalorieën.

9. Begin elke dag in beweging
Bij sporten geldt al snel: van uitstel komt afstel. Na het werk ben je moe en kost het veel moeite om te gaan sporten. Als je dat nou meteen in de ochtend doet? Dan heb je die buit alvast binnen en er komt zeker geen afstel.

10. Lunchwandelen
Lunchen in de kantine? Ga liever een kwartier of halfuur wandelen. Goed voor de ontspanning en met elke dag een kwartier stevig wandelen over de middag verbruik je 600 kilocalorieën in de week.

Contacteer ons vrijblijven voor bijkomende vragen en/of informatie. 
Volg onze updates via Facebook en Instagram.
    06-01-2020 10:45     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ALLE NIEUWTJES OP ONZE SHOP ? SCHRIJF JE DAN HIER IN.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookiesGRATIS He-Shi Tanning Mitt !!!
Bij 2x He Shi Tanning producten


Check hier He-Shi