CategorieënSpierpijn.. De veelvoorkomende ‘beloning’ na een pittige workout. Een beetje pijn na de training voelt heerlijk. Het bewijs dat je hard hebt gewerkt. Je hebt jezelf uitgedaagd. Maar het heeft ook soms nadelen. Je bed kom je nauwelijks uit, als een bejaarde strompel je de trap af... Niemand wordt gelukkig van pijn in de spieren, daarom hier wat goede tips om de pijn wat te verzachten en jouw spieren sneller te laten herstellen.

Eet:
Spieren hebben energie nodig om te herstellen en te groeien. Daarom raden wij het eten van een energiebar aan die snel energie heeft gedurende een lange periode. Niet zeer hoog in proteine maar wel in koolhydraten.

Hydrateer:
Je spieren blijven soepeler als ze gehydrateerd zijn. De kans op spierkrampen is groter bij een tekort aan vocht. Daarom is een Isotone hydratatie bereiding of een QNT Recovery hersteldrank voor het sporten belangrijk. 

Slaap:
Spieren herstellen het best tijdens je slaapt. Onderzoek heeft uitgewezen dat je meer last hebt van spierpijn wanneer je te weinig slaapt. 

Cafeine: 
Veel sporters, ook amateursporters, gebruiken cafeïnesupplementen of zogenaamde ‘energy shots’ met cafeïne. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat cafeïne waarschijnlijk het meest gebruikte stimulerende middel in de (amateur)sport is. Energel Forest Fruit is een energiegel op basis van snelle en trage koolhydraten (glucose, Isomaltulose and fructose) ter voorziening van de energievoorraad.

Eiwit: 
Eiwitten zijn een belangrijke bron om je spieren te voeden en ze helpen ook bij het verhogen van je spiermassa. Delicious Whey Protein Powder is een mix van concentraat, isolaat en hydrolisaat van wei-eiwit en biedt alle essentiële aminozuren aan. 

BCAA's: 
BCAA's concentreren zich met name in de spieren waar ze nodig zijn voor opbouw en herstel van spierweefsel en daarnaast kunnen worden afgebroken voor de productie van energie. Door intensieve trainingen onstaan er soms kleine spierscheurtjes. BCAA's zorgen dan voor een sneller herstel van de scheurtjes maar ook voor de aanhechtingen. Ook zorgen BCAA's voor minder snelle verzuring van de spieren.

Contacteer ons vrijblijven voor bijkomende vragen en/of informatie. 
Volg onze updates via Facebook en Instagram.
    04-12-2019 11:00     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ALLE NIEUWTJES OP ONZE SHOP ? SCHRIJF JE DAN HIER IN.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookiesGRATIS He-Shi Tanning Mitt !!!
Bij 2x He Shi Tanning producten


Check hier He-Shi